За да потребните средства за лекување на Стеван Гешоски бидат што побрзо собрани, отворени се три броја за донирање. Со еден повик се донираат 100 денари.

Претплатниците на мобилните оператори Vip/One можат да донираат на 075/077 143 472 додека претплатените на Телеком на 070 143 108.

Повеќе информации околу новата животна борба на поранешниот кошаркар можете да најдете на следниот ЛИНК.