Македонски национални селекции до 14 и до 15 години на вториот ден од камп-турнирот во Турција запишаа две нови победи на своето конто. 

По двете победи запишани против соодветните возрасни генерации од клубот Еге, нашите национални селекции победија против екипите на Младост од Земун. 

’Постарите’ (М15) славеа со 62-41 додека помладите кошаркари (М14) славеа со 41-32.

 

Резултати прв ден камп-турнир во Измир