Кошаркарска федерација на Северна Македонија се наоѓа на адреса: Ул. Македонија 11А, 1000 Скопје
За комуникација по пошта можете да го користите и Поштенскиот Фах 318.
За комуникација по електронска пошта contact@basketball.org.mk / office@basketball.org.mk
тел/факс +389 2 246 49 88

Канцеларија на КФСМ

Перо Антиќ - Претседател
pero.antic@basketball.org.mk 


Моника Гаврилоска - Генерален секретар
monika.gavriloska@basketball.org.mk
Моб: +389 75 444 473


Владимир Темелковски - Спортски директор
vladimir.temelkovski@basketball.org.mk


Технички секретар
Соња Спасовска
sonja.spasovska@basketball.org.mk 
Моб: +389 75 444 476


Web administrator
Цаци Ристановска
caci.ristanovska@basketball.org.mk


Маркетинг
Елена Мојсоска
elena.damnjanovska@basketball.org.mk


ИТ Сектор
Моб: +389 76 444 476
Томе Дишлијев
tome.dislijev@basketball.org.mk 


3x3
Драган Караџовски
3x3@basketball.org.mk 
dragan.karadzovski@3x3macedonia.mk Во просториите на МКФ се сместени и:

Канцеларија на Здружението на сениорски лиги
тел/факс +389 2 245 43 20
seniorskiligi@basketball.org.mk

Сречко Хорват - Комесар за натпреварување
srecko.horvat@basketball.org.mk 

Горан Трпушевски - Технички секретар
goran.trpusevski@basketball.org.mk

Младински категории во кошарка
Гоче Печевски
mkkoffice2005@gmail.com
тел/факс +389 2 246 49 90
Моб: +389 76 496 620

АРХИВА СТАР САЈТ

Адресар на клубови