Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  2. Прв дел од планираната едукација на тренерите
  3. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕОДЕН РОК ВО СИТЕ ЛИГИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018
  4. Соопштение до јавноста
  5. КОНКУРС за кошаркарски судии

Втора Лига

ВТОРА ЛИГА ИСТОК МАЖИ 2018/2019


# Тим П И БОД
1 4 1 9
2 4 0 8
3 4 0 8
4 3 2 8
5 2 3 7
6 2 2 6
7 2 2 6
8 2 2 6
9 1 4 6
10 1 4 6
11 1 3 5
12 0 3 3
домаќин гостин инфо
Борец Баскет Милановски
Дино Баскет Спарта
МЗТ Скопје Аеродром Карпош Соколи
Крива Паланка Баскет Кам
ТФТ Куманово 2009
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 Дино Баскет
Академија ФМП ТФТ
Спарта МЗТ Скопје Аеродром
Баскет Кам Борец Баскет
Милановски Лирија 77
Карпош Соколи Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Борец Баскет Карпош Соколи
Дино Баскет Академија ФМП
Лирија 77 Баскет Кам
МЗТ Скопје Аеродром Куманово 2009
Крива Паланка Спарта
домаќин гостин инфо
Спарта Борец Баскет
Куманово 2009 Крива Паланка
Академија ФМП МЗТ Скопје Аеродром
Карпош Соколи Лирија 77
ТФТ Дино Баскет
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром ТФТ
Борец Баскет Куманово 2009
Лирија 77 Спарта
Милановски Баскет Кам
Крива Паланка Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 Лирија 77
Дино Баскет МЗТ Скопје Аеродром
Академија ФМП Борец Баскет
Карпош Соколи Милановски
ТФТ Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Крива Паланка Дино Баскет
Борец Баскет ТФТ
Лирија 77 Академија ФМП
Милановски Спарта
Баскет Кам Карпош Соколи
домаќин гостин инфо
Спарта Баскет Кам
Куманово 2009 Милановски
ТФТ Лирија 77
Дино Баскет Борец Баскет
МЗТ Скопје Аеродром Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Борец Баскет МЗТ Скопје Аеродром
Лирија 77 Дино Баскет
Милановски Академија ФМП
Баскет Кам Куманово 2009
Карпош Соколи Спарта
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 Карпош Соколи
Академија ФМП Баскет Кам
ТФТ Милановски
МЗТ Скопје Аеродром Лирија 77
Крива Паланка Борец Баскет
домаќин гостин инфо
Лирија 77 Крива Паланка
Милановски Дино Баскет
Баскет Кам ТФТ
Карпош Соколи Академија ФМП
Спарта Куманово 2009
домаќин гостин инфо
Академија ФМП Спарта
ТФТ Карпош Соколи
Дино Баскет Баскет Кам
МЗТ Скопје Аеродром Милановски
Борец Баскет Лирија 77
домаќин гостин инфо
Милановски Крива Паланка
Баскет Кам МЗТ Скопје Аеродром
Карпош Соколи Дино Баскет
Спарта ТФТ
Куманово 2009 Академија ФМП

ВТОРА ЛИГА ЗАПАД МАЖИ 2018/2019

домаќин гостин инфо
Спортисимо (1) Тетекс ТТК (5)
Чаир 2030 (3) Црн Дрим (2)
Феникс 2010 (2) Ангели (4)
Гостивар (1) Спорт Тим (1)
Работнички (4) Хераклеа (4)
Партизан Мулти Шпед (2) ТНТ Ѓорче Петров (1)
домаќин гостин инфо
Хераклеа (4) Гостивар (1)
Црн Дрим (2) Спортисимо (1)
Ангели (4) Работнички (4)
Тетекс ТТК (5) Феникс 2010 (2)
ТНТ Ѓорче Петров (1) Чаир 2030 (3)
Спорт Тим (1) Партизан Мулти Шпед (2)
домаќин гостин инфо
Тетекс ТТК (5) Црн Дрим (2)
Гостивар (1) Ангели (4)
Спортисимо (1) ТНТ Ѓорче Петров (1)
Чаир 2030 (3) Спорт Тим (1)
Партизан Мулти Шпед (2) Хераклеа (4)
Работнички (4) Феникс 2010 (2)
домаќин гостин инфо
Хераклеа (4) Чаир 2030 (3)
Работнички (4) Гостивар (1)
Феникс 2010 (2) Црн Дрим (2)
ТНТ Ѓорче Петров (1) Тетекс ТТК (5)
Спорт Тим (1) Спортисимо (1)
Ангели (4) Партизан Мулти Шпед (2)
домаќин гостин инфо
Гостивар (1) Феникс 2010 (2)
Тетекс ТТК (5) Спорт Тим (1)
Партизан Мулти Шпед (2) Работнички (4)
Спортисимо (1) Хераклеа (4)
Црн Дрим (2) ТНТ Ѓорче Петров (1)
Чаир 2030 (3) Ангели (4)
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 (2) ТНТ Ѓорче Петров (1)
Работнички (4) Чаир 2030 (3)
Хераклеа (4) Тетекс ТТК (5)
Спорт Тим (1) Црн Дрим (2)
Ангели (4) Спортисимо (1)
Гостивар (1) Партизан Мулти Шпед (2)
домаќин гостин инфо
Спортисимо (1) Работнички (4)
Партизан Мулти Шпед (2) Феникс 2010 (2)
Чаир 2030 (3) Гостивар (1)
Тетекс ТТК (5) Ангели (4)
ТНТ Ѓорче Петров (1) Спорт Тим (1)
Црн Дрим (2) Хераклеа (4)
домаќин гостин инфо
Партизан Мулти Шпед (2) Чаир 2030 (3)
Работнички (4) Тетекс ТТК (5)
Феникс 2010 (2) Спорт Тим (1)
Ангели (4) Црн Дрим (2)
Хераклеа (4) ТНТ Ѓорче Петров (1)
Гостивар (1) Спортисимо (1)
домаќин гостин инфо
Спортисимо (1) Партизан Мулти Шпед (2)
Чаир 2030 (3) Феникс 2010 (2)
Тетекс ТТК (5) Гостивар (1)
ТНТ Ѓорче Петров (1) Ангели (4)
Црн Дрим (2) Работнички (4)
Спорт Тим (1) Хераклеа (4)
домаќин гостин инфо
Партизан Мулти Шпед (2) Тетекс ТТК (5)
Работнички (4) ТНТ Ѓорче Петров (1)
Чаир 2030 (3) Спортисимо (1)
Феникс 2010 (2) Хераклеа (4)
Ангели (4) Спорт Тим (1)
Гостивар (1) Црн Дрим (2)
домаќин гостин инфо
Спортисимо (1) Феникс 2010 (2)
Тетекс ТТК (5) Чаир 2030 (3)
ТНТ Ѓорче Петров (1) Гостивар (1)
Хераклеа (4) Ангели (4)
Црн Дрим (2) Партизан Мулти Шпед (2)
Спорт Тим (1) Работнички (4)
# Тим П И БОД
1 5 0 10
2 4 1 9
3 4 1 9
4 4 1 9
5 3 2 8
6 2 3 7
7 2 3 7
8 2 3 7
9 1 4 6
10 1 4 6
11 1 4 6
12 1 4 6