Ударни вести
  1. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
  2. Распоред на натпревари од КУП 2019
  3. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  4. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  5. Прв дел од планираната едукација на тренерите

М20 Мажи


# Тим П И БОД
1 9 3 21
2 9 3 21
3 8 4 20
4 4 8 16
5 0 12 12
домаќин гостин инфо
Струмица Работнички
Вардар Академија ФМП
Спарта Карпош Соколи
домаќин гостин инфо
Карпош Соколи Струмица
Вардар Пелистер
Академија ФМП Работнички
домаќин гостин инфо
Работнички Карпош Соколи
Пелистер Академија ФМП
Спарта Вардар
домаќин гостин инфо
Пелистер Спарта
Вардар Струмица
Академија ФМП Карпош Соколи
домаќин гостин инфо
Струмица Пелистер
Работнички Вардар
Спарта Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Пелистер Работнички
Спарта Струмица
Вардар Карпош Соколи
домаќин гостин инфо
Струмица Академија ФМП
Карпош Соколи Пелистер
Работнички Спарта
домаќин гостин инфо
Работнички Струмица
Академија ФМП Вардар
Карпош Соколи Спарта
домаќин гостин инфо
Пелистер Вардар
Струмица Карпош Соколи
Работнички Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Вардар Спарта
Карпош Соколи Работнички
Академија ФМП Пелистер
домаќин гостин инфо
Карпош Соколи Академија ФМП
Спарта Пелистер
Струмица Вардар
домаќин гостин инфо
Пелистер Струмица
Вардар Работнички
Академија ФМП Спарта
домаќин гостин инфо
Работнички Пелистер
Струмица Спарта
Карпош Соколи Вардар
домаќин гостин инфо
Спарта Работнички
Академија ФМП Струмица
Пелистер Карпош Соколи
домаќин гостин инфо
Вардар Спарта
Струмица Работнички
Академија ФМП Карпош Соколи
домаќин гостин инфо
Пелистер Струмица
Карпош Соколи Вардар
Работнички Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Спарта Карпош Соколи
Академија ФМП Пелистер
Вардар Работнички
домаќин гостин инфо
Пелистер Вардар
Струмица Академија ФМП
Работнички Спарта
домаќин гостин инфо
Карпош Соколи Работнички
Спарта Пелистер
Вардар Струмица
домаќин гостин инфо
Пелистер Карпош Соколи
Струмица Спарта
Академија ФМП Вардар
домаќин гостин инфо
Работнички Пелистер
Спарта Академија ФМП
Карпош Соколи Струмица