Ударни вести
  1. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  3. Прв дел од планираната едукација на тренерите
  4. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕОДЕН РОК ВО СИТЕ ЛИГИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018
  5. Соопштение до јавноста

Прва Лига


# Тим П И БОД
1 14 3 31
2 14 3 31
3 14 2 30
4 12 5 29
5 10 7 27
6 9 7 25
7 8 8 24
8 4 13 21
9 4 13 21
10 3 14 20
11 0 17 16
домаќин гостин инфо
АВ Охрид Работнички
Вардар Куманово 2009
Гостивар Кожув
Фени Индустри Пелистер
Блокотехна МЗТ Скопје Аеродром

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром Шкупи
Кожув АВ Охрид
Работнички Пелистер
Фени Индустри Блокотехна
Куманово 2009 Гостивар

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Вардар МЗТ Скопје Аеродром
Работнички Кожув
Блокотехна Пелистер
Шкупи Фени Индустри
АВ Охрид Куманово 2009

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Блокотехна Шкупи
Пелистер Кожув
Фени Индустри Вардар
Куманово 2009 Работнички
МЗТ Скопје Аеродром Гостивар

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Шкупи Пелистер
АВ Охрид МЗТ Скопје Аеродром
Гостивар Фени Индустри
Вардар Блокотехна
Кожув Куманово 2009

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Пелистер Куманово 2009
Шкупи Вардар
Фени Индустри АВ Охрид
Блокотехна Гостивар
МЗТ Скопје Аеродром Работнички

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
АВ Охрид Блокотехна
Гостивар Шкупи
Работнички Фени Индустри
Кожув МЗТ Скопје Аеродром
Вардар Пелистер

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Шкупи АВ Охрид
Вардар Гостивар
Блокотехна Работнички
Фени Индустри Кожув
МЗТ Скопје Аеродром Куманово 2009

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Работнички Шкупи
Куманово 2009 Фени Индустри
Кожув Блокотехна
АВ Охрид Вардар
Гостивар Пелистер

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Шкупи Кожув
Пелистер МЗТ Скопје Аеродром
Гостивар АВ Охрид
Блокотехна Куманово 2009
Вардар Работнички

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Куманово 2009 Шкупи
Работнички Гостивар
Кожув Вардар
АВ Охрид Пелистер
МЗТ Скопје Аеродром Фени Индустри

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Пелистер Фени Индустри
Куманово 2009 Вардар
Кожув Гостивар
МЗТ Скопје Аеродром Блокотехна
Работнички АВ Охрид

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Гостивар Куманово 2009
Пелистер Работнички
Шкупи МЗТ Скопје Аеродром
Блокотехна Фени Индустри
АВ Охрид Кожув

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром Вардар
Кожув Работнички
Фени Индустри Шкупи
Куманово 2009 АВ Охрид
Пелистер Блокотехна

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Шкупи Блокотехна
Вардар Фени Индустри
Кожув Пелистер
Работнички Куманово 2009
Гостивар МЗТ Скопје Аеродром

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Пелистер Шкупи
Куманово 2009 Кожув
Блокотехна Вардар
Фени Индустри Гостивар
МЗТ Скопје Аеродром АВ Охрид

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
АВ Охрид Фени Индустри
Вардар Шкупи
Куманово 2009 Пелистер
Работнички МЗТ Скопје Аеродром
Гостивар Блокотехна

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Шкупи Гостивар
Пелистер Вардар
МЗТ Скопје Аеродром Кожув
Фени Индустри Работнички
Блокотехна АВ Охрид

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Гостивар Вардар
АВ Охрид Шкупи
Работнички Блокотехна
Кожув Фени Индустри
Куманово 2009 МЗТ Скопје Аеродром

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Пелистер Гостивар
Шкупи Работнички
Вардар АВ Охрид
Блокотехна Кожув
Фени Индустри Куманово 2009

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Работнички Вардар
Куманово 2009 Блокотехна
АВ Охрид Гостивар
МЗТ Скопје Аеродром Пелистер
Кожув Шкупи

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Пелистер АВ Охрид
Гостивар Работнички
Шкупи Куманово 2009
Фени Индустри МЗТ Скопје Аеродром
Вардар Кожув

Прва лига видео


Почнуваме од нула!

Најава за финалната серија од Плејофот

Темелковски: Да уживаме во кошаркарската игра!

Најава за финалната серија од Плејофот

Плејофот може да започне!

Четири екипи, еден трофеј!

Комплетирани Супер и Плејаут лигата

Работнички, МЗТ С.А., Блокотехна и Куманово ќе се борат за титулата

Комплетирано првото коло од Супер лигата

комплетирано првото коло од Плејаут лигата

Продолжуваат активностите во Супер лигата

Работнички на гости кај Карпош Соколи, МЗТ Скопје Аеродром го пречекува Фени индустри

Куманово посилен од Вардар

Вицешампион го совлада и Вардар (86-69)

Кавадарчани подобри од Струмица во домашното првенство

Два бода за Фени индустри по триумфот над Струмица

Нова победа за Кожув во домашното првенство

Кошаркарите на Кожув триумфално минаа низ Охрид

Работнички победнички на гости кај Пелистер

Најтрофејниот кошаркарски клуб се задржа на победничките патеки