Ударни вести
  1. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
  2. Распоред на натпревари од КУП 2019
  3. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  4. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  5. Прв дел од планираната едукација на тренерите

А Репрезентација

Сениорите го пречекуваат Косово

денеска патиштата водат кон Гевгелија

Најлесно е да се каже заминувам

Репрезентативниот дрес треба да е чест

Одиме на победа!

да ја решиме Словачка како во Попрад...

Со „Sportive“ заедно до нови успеси

Сите селекции ќе носат опрема од „Sportive“

Сениорите започнуваат со активностите

ПОШИРОК СПИСОК НА КОШАРКАРИ ПОВИКАНИ ЗА ПОДГОТВИТЕЛНИОТ ПЕРИОД

Комплетиран стручниот штаб на сениорската репрезентација

Јончевски и Малинков се приклучија кон стручниот штаб