Ударни вести
  1. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
  2. Распоред на натпревари од КУП 2019
  3. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  4. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  5. Прв дел од планираната едукација на тренерите

Младински Лиги Мажи

М18 ОРОЛОЏО

Распоред на натпревари

М16 ОРОЛОЏО

Распоред на натпревари

М15

Распоред на натпревари

М14 Група Б

Распоред на натпревари

М14 Група А

Распоред на натпревари

М18 Прва лига

Распоред на натпревари