Ударни вести
  1. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
  2. Распоред на натпревари од КУП 2019
  3. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  4. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  5. Прв дел од планираната едукација на тренерите

М16


домаќин гостин инфо
Македонија Израел
домаќин гостин инфо
Израел Македонија
домаќин гостин инфо
Бугарија Израел
домаќин гостин инфо
Македонија Бугарија
домаќин гостин инфо
Македонија Шведска

Репрезентативките до 16 години започнуваат со активности

закажан прв селективен тренинг за генерација 2002/2003

Одржан првиот селективен тренинг за кошаркарки родени 1999/2000 односно 2001/2002 година

Кошаркарките до 16 и до 18 години на ’прва проверка’ пред координаторот Вангеловска