Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија

М18 Жени

Коло Датум Домаќин Резултат Гостин Шифра
1 26.10.2019 0     БАДЕЛ 1862 М-18/01
  СТРУГА 2009 81 27 ПЕЛИСТЕР АД М-18/02
  ГОСТИВАР 2009 26 55 БАСКЕТ КАМ М-18/03
smenija dom ВАРДАР 57 35 ШКУПИ М-18/04
2 09.11.2019 БАДЕЛ 1862 67 27 ПЕЛИСТЕР АД М-18/05
  0     ГОСТИВАР 2009 М-18/06
  ШКУПИ     СТРУГА 2009 М-18/07
  БАСКЕТ КАМ 61 56 ВАРДАР М-18/08
3 23.11.2019 ГОСТИВАР 2009 51 83 БАДЕЛ 1862 М-18/09
  ПЕЛИСТЕР АД     ШКУПИ М-18/10
  ВАРДАР     0 М-18/11
30.11.2019 СТРУГА 2009     БАСКЕТ КАМ М-18/12
4 30.11.2019 БАДЕЛ 1862     ШКУПИ М-18/13
  ГОСТИВАР 2009     ВАРДАР М-18/14
  БАСКЕТ КАМ     ПЕЛИСТЕР АД М-18/15
  0     СТРУГА 2009 М-18/16
5 14.12.2019 ВАРДАР     БАДЕЛ 1862 М-18/17
  ШКУПИ     БАСКЕТ КАМ М-18/18
  СТРУГА 2009     ГОСТИВАР 2009 М-18/19
  ПЕЛИСТЕР АД     0 М-18/20
6 09.02.2020 БАДЕЛ 1862     БАСКЕТ КАМ М-18/21
  ВАРДАР     СТРУГА 2009 М-18/22
  0     ШКУПИ М-18/23
  ГОСТИВАР 2009     ПЕЛИСТЕР АД М-18/24
7 23.02.2020 СТРУГА 2009     БАДЕЛ 1862 М-18/25
  БАСКЕТ КАМ     0 М-18/26
  ПЕЛИСТЕР АД     ВАРДАР М-18/27
  ШКУПИ     ГОСТИВАР 2009 М-18/28
Коло Датум Домаќин Резултат Гостин Шифра
8 01.03.2020 БАДЕЛ 1862     0 М-18/29
  ПЕЛИСТЕР АД     СТРУГА 2009 М-18/30
  БАСКЕТ КАМ     ГОСТИВАР 2009 М-18/31
  ШКУПИ     ВАРДАР М-18/32
9 15.03.2020 ПЕЛИСТЕР АД     БАДЕЛ 1862 М-18/33
  ГОСТИВАР 2009     0 М-18/34
  СТРУГА 2009     ШКУПИ М-18/35
  ВАРДАР     БАСКЕТ КАМ М-18/36
10 05.04.2020 БАДЕЛ 1862     ГОСТИВАР 2009 М-18/37
  ШКУПИ     ПЕЛИСТЕР АД М-18/38
  0     ВАРДАР М-18/39
  БАСКЕТ КАМ     СТРУГА 2009 М-18/40
11 26.04.2020 ШКУПИ     БАДЕЛ 1862 М-18/41
  ВАРДАР     ГОСТИВАР 2009 М-18/42
  ПЕЛИСТЕР АД     БАСКЕТ КАМ М-18/43
  СТРУГА 2009     0 М-18/44
12 02.03.2020 БАДЕЛ 1862     ВАРДАР М-18/45
  БАСКЕТ КАМ     ШКУПИ М-18/46
  ГОСТИВАР 2009     СТРУГА 2009 М-18/47
  0     ПЕЛИСТЕР АД М-18/48
13 09.05.2020 БАСКЕТ КАМ     БАДЕЛ 1862 М-18/49
  СТРУГА 2009     ВАРДАР М-18/50
  ШКУПИ     0 М-18/51
  ПЕЛИСТЕР АД     ГОСТИВАР 2009 М-18/52
14 24.05.2020 БАДЕЛ 1862     СТРУГА 2009 М-18/53
  0     БАСКЕТ КАМ М-18/54
  ВАРДАР     ПЕЛИСТЕР АД М-18/55
  ГОСТИВАР 2009     ШКУПИ М-18/56

 

Позиција Тим ОН Поб Пор КД КП КР Бод
1 БАДЕЛ 1862 2 2 0 150 78 72 4
2 БАСКЕТ КАМ 2 2 0 116 82 34 4
3 ВАРДАР 2 1 1 113 96 17 3
4 СТРУГА 2009 1 1 0 81 27 54 2
5 ГОСТИВАР 2009 2 0 2 77 138 -61 2
6 ПЕЛИСТЕР АД 2 0 2 54 148 -94 2
7 ШКУПИ 1 0 1 35 57 -22 1