Ударни вести
  1. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
  2. Распоред на натпревари од КУП 2019
  3. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  4. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  5. Прв дел од планираната едукација на тренерите

М20


домаќин гостин инфо
Македонија Косово
домаќин гостин инфо
Македонија Полска
домаќин гостин инфо
Полска Македонија
домаќин гостин инфо
Македонија Романија
домаќин гостин инфо
Романија Македонија

Младинците ќе разигруваат за пласман од 9-16 место

две победи и два пораза за младинската репрезентација на ЕП

Младинците ја пречекуваат Унгарија

први пријателски натпревари за репрезентативците до 20 години

Репрезентативците до 20 години започнуват со активности

Список на кошаркари повикани за првиот собир