Ударни вести
  1. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕОДЕН РОК ВО СИТЕ ЛИГИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018
  2. Соопштение до јавноста
  3. КОНКУРС за кошаркарски судии
  4. Распоред Прва лига (МАЖИ) 2017/2018
  5. Одржан ждребот за Првата лига (мажи)
delegation icon
Делегирање
Прва лига мажи
delegation icon
Делегирање
Прва лига жени
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи
delegation icon
Делегирање
Трета лига мажи
delegation icon
Делегирање
М20
delegation icon
Делегирање
Младински лиги
delegation icon
Термини
Заостанати МЛ
delegation icon
Делегирање
Куп
newsletter icon
Билтен
Сениорски лиги
newsletter icon
Билтен
Младински лиги
newsletter icon
Билтен
Куп

Прва Лига Мажи

домаќин гостин инфо
Куманово 2009 (8) Работнички (13)
Струмица (2) АВ Охрид (6)
Кожув (4) Блокотехна (11)
Пелистер (3) Шкупи (2)
Фени Индустри (6) Гостивар (8)
МЗТ Скопје Аеродром (9) Карпош Соколи (5)
домаќин гостин инфо
Карпош Соколи (5) Струмица (2)
Гостивар (8) Кожув (4)
АВ Охрид (6) Куманово 2009 (8)
Блокотехна (11) Пелистер (3)
Работнички (13) Фени Индустри (6)
Шкупи (2) МЗТ Скопје Аеродром (9)
домаќин гостин инфо
Шкупи (2) Блокотехна (11)
Фени Индустри (6) АВ Охрид (6)
Куманово 2009 (8) Карпош Соколи (5)
Пелистер (3) Гостивар (8)
Кожув (4) Работнички (13)
Струмица (2) МЗТ Скопје Аеродром (9)
домаќин гостин инфо
Работнички (13) Пелистер (3)
Гостивар (8) Шкупи (2)
АВ Охрид (6) Кожув (4)
Карпош Соколи (5) Фени Индустри (6)
Струмица (2) Куманово 2009 (8)
МЗТ Скопје Аеродром (9) Блокотехна (11)
домаќин гостин инфо
Пелистер (3) АВ Охрид (6)
Кожув (4) Карпош Соколи (5)
Фени Индустри (6) Струмица (2)
Блокотехна (11) Гостивар (8)
Шкупи (2) Работнички (13)
Куманово 2009 (8) МЗТ Скопје Аеродром (9)
домаќин гостин инфо
АВ Охрид (6) Шкупи (2)
Работнички (13) Блокотехна (11)
Струмица (2) Кожув (4)
Куманово 2009 (8) Фени Индустри (6)
Карпош Соколи (5) Пелистер (3)
МЗТ Скопје Аеродром (9) Гостивар (8)
домаќин гостин инфо
Пелистер (3) Струмица (2)
Блокотехна (11) АВ Охрид (6)
Кожув (4) Куманово 2009 (8)
Шкупи (2) Карпош Соколи (5)
Гостивар (8) Работнички (13)
Фени Индустри (6) МЗТ Скопје Аеродром (9)
домаќин гостин инфо
Струмица (2) Шкупи (2)
АВ Охрид (6) Гостивар (8)
Куманово 2009 (8) Пелистер (3)
Фени Индустри (6) Кожув (4)
Карпош Соколи (5) Блокотехна (11)
МЗТ Скопје Аеродром (9) Работнички (13)
домаќин гостин инфо
Блокотехна (11) Струмица (2)
Пелистер (3) Фени Индустри (6)
Шкупи (2) Куманово 2009 (8)
Гостивар (8) Карпош Соколи (5)
Работнички (13) АВ Охрид (6)
Кожув (4) МЗТ Скопје Аеродром (9)
домаќин гостин инфо
Фени Индустри (6) Шкупи (2)
Карпош Соколи (5) Работнички (13)
Куманово 2009 (8) Блокотехна (11)
Кожув (4) Пелистер (3)
Струмица (2) Гостивар (8)
МЗТ Скопје Аеродром (9) АВ Охрид (6)
домаќин гостин инфо
Работнички (13) Струмица (2)
Гостивар (8) Куманово 2009 (8)
АВ Охрид (6) Карпош Соколи (5)
Блокотехна (11) Фени Индустри (6)
Шкупи (2) Кожув (4)
МЗТ Скопје Аеродром (9) Пелистер (3)
домаќин гостин инфо
Блокотехна (11) Кожув (4)
Шкупи (2) Пелистер (3)
Гостивар (8) Фени Индустри (6)
АВ Охрид (6) Струмица (2)
Работнички (13) Куманово 2009 (8)
Карпош Соколи (5) МЗТ Скопје Аеродром (9)
домаќин гостин инфо
Фени Индустри (6) Работнички (13)
Кожув (4) Гостивар (8)
Куманово 2009 (8) АВ Охрид (6)
Струмица (2) Карпош Соколи (5)
Пелистер (3) Блокотехна (11)
МЗТ Скопје Аеродром (9) Шкупи (2)
домаќин гостин инфо
Гостивар (8) Пелистер (3)
АВ Охрид (6) Фени Индустри (6)
МЗТ Скопје Аеродром (9) Струмица (2)
Работнички (13) Кожув (4)
Блокотехна (11) Шкупи (2)
Карпош Соколи (5) Куманово 2009 (8)
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 (8) Струмица (2)
Блокотехна (11) МЗТ Скопје Аеродром (9)
Фени Индустри (6) Карпош Соколи (5)
Шкупи (2) Гостивар (8)
Кожув (4) АВ Охрид (6)
Пелистер (3) Работнички (13)
домаќин гостин инфо
АВ Охрид (6) Пелистер (3)
Струмица (2) Фени Индустри (6)
Карпош Соколи (5) Кожув (4)
Работнички (13) Шкупи (2)
Гостивар (8) Блокотехна (11)
МЗТ Скопје Аеродром (9) Куманово 2009 (8)
домаќин гостин инфо
Кожув (4) Струмица (2)
Гостивар (8) МЗТ Скопје Аеродром (9)
Пелистер (3) Карпош Соколи (5)
Шкупи (2) АВ Охрид (6)
Фени Индустри (6) Куманово 2009 (8)
Блокотехна (11) Работнички (13)
домаќин гостин инфо
Струмица (2) Пелистер (3)
МЗТ Скопје Аеродром (9) Фени Индустри (6)
Куманово 2009 (8) Кожув (4)
Карпош Соколи (5) Шкупи (2)
Работнички (13) Гостивар (8)
АВ Охрид (6) Блокотехна (11)
домаќин гостин инфо
Кожув (4) Фени Индустри (6)
Шкупи (2) Струмица (2)
Работнички (13) МЗТ Скопје Аеродром (9)
Блокотехна (11) Карпош Соколи (5)
Гостивар (8) АВ Охрид (6)
Пелистер (3) Куманово 2009 (8)
домаќин гостин инфо
Фени Индустри (6) Пелистер (3)
МЗТ Скопје Аеродром (9) Кожув (4)
Куманово 2009 (8) Шкупи (2)
Карпош Соколи (5) Гостивар (8)
Струмица (2) Блокотехна (11)
АВ Охрид (6) Работнички (13)
домаќин гостин инфо
Шкупи (2) Фени Индустри (6)
Гостивар (8) Струмица (2)
Пелистер (3) Кожув (4)
АВ Охрид (6) МЗТ Скопје Аеродром (9)
Работнички (13) Карпош Соколи (5)
Блокотехна (11) Куманово 2009 (8)
домаќин гостин инфо
Пелистер (3) МЗТ Скопје Аеродром (9)
Кожув (4) Шкупи (2)
Куманово 2009 (8) Гостивар (8)
Карпош Соколи (5) АВ Охрид (6)
Фени Индустри (6) Блокотехна (11)
Струмица (2) Работнички (13)

Прва лига видео

# Тим П И БОД
1 13 0 26
2 11 2 24
3 9 3 21
4 8 5 21
5 8 5 21
6 6 7 19
7 6 7 19
8 5 8 18
9 4 9 17
10 3 10 16
11 2 11 15
12 2 10 14

Спонзори